termék a kosárban


MI NYITVA VAGYUNK!
A KIALAKULT HELYZET ELLENÉRE MI NYITVA VAGYUNK! MERT ÁLLATELEDEL BOLT IS VAGYUNK ÉS AZOK NYITVA LEHETNEK. ÉRDEKLŐDJETEK, GYERTEK! :)

 

Bemutatkozásunk a Duna TV-ben!Termékek


  TÖRPESÜN
BÚTOROK
ITT
!

 
 

 


4. Mit adhatunk enni a süninek?Elsődleges eleségként száraz macska- vagy kutyatápot vegyünk, ami legyen prémium minőségű (pl.: Hill's, Acana, Orijen, Happy Cat/Dog, Taste of the Wild), és a felnőtt állatok számára készült változat. Utóbbira azért kell odafigyelni, mert a kölyökállatok számára összeállított eledeleknek mindig jóval magasabb a fehérje- és a zsírtartalma, ami egy átlagos süni esetében nem előnyös. Viszont egy vemhes, szoptató vagy legyengült süninek, illetve egy olyannak, akinek súlygyarapodásra van szüksége, adhatunk magasabb zsírtartalmú tápot.

Vannak, akik egy alkalommal csak egy fajta száraztápot adnak a süninek, és vannak, akik többfélét összekeverve. Ajánlatos azonban csak egyfajtával etetni a sünit és nem rendszeresen cserélgetni, mert ez megviselheti érzékeny bélrendszerét. Válasszunk egyfajta tápot, de az valóban legyen minőségi és a süni szervezete számára megfelelő.

keresőguruFelszerelés & rendelésOldaltérkép