Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Süninéző szabad időpontok

Kedves Érdeklődő!

Jelenleg az alábbi időpontok szabadok, ha sünit szeretnél nézni nálunk (vagy lefoglalt sünit elvinni). Ezek közül válassz és jelezd nekünk e-mailben.
A következő hétre vonatkozó időpontok a hét második felében kerülnek fel a honlapra.

Amire kérni szeretnénk:

  1. Ha választottál időpontot, akkor mielőtt azt jeleznéd felénk, nézd meg újra, hogy az általad választott időpont még mindig szabad-e. (Folyamatosan jelentkeznek be hozzánk, és előfordul, hogy miközben gondolkodtál, az általad választott időpontot lefoglalják előtted. Ezesetben kérünk, hogy válassz másik időpontot. :)
  2. Elég feszesen dolgozunk. Ha épp nem jönnek hozzánk érdeklődők, akkor a tenyészetben dolgozunk vagy beszerző úton vagyunk. Ha esetleg sokat késel, vagy sokkal korábban érkezel, akkor előfordul, hogy más érdeklődővel egyidőben jössz, és ez esetben várni kell, illetve lehet, hogy nem vagyunk itt. Így amennyire csak lehetséges, arra kérünk, hogy pontosan érkezz hozzánk.
  3. Ha bármilyen okból az időpont lemondására kényszerülsz, akkor azt mindenképp jelezd amilyen hamar csak tudod, hogy ne várjunk feleslegesen, illetve hogy abban az időpontban akkor jöhessen más.
Várunk szeretettel! :)


Zöld - szabad időpont
Kék - foglalt időpont

Január 08. - Január 14.:


  Hétfő - 08. Kedd -09. Szerda - 10. Csütörtök - 11. Péntek -12. Szombat - 13. Vasárnap - 14.
11:00
           
12:00              
13:00              
14:00             
15:00             
16:00              
17:00              
18:00              
19:00              


 

Amikor eljössz hozzánk elvinni a kiválasztott sünidet, mi minden esetben adunk egy kis dobozt számára, ami lezárható. Azonban szeretnénk megkérni, hogy amennyiben az időjárás hűvös, abban az esetben mindenképpen hozz magaddal egy plédet / takarót / pulóvert / kabátot, hogy a dobozt körbetekerve még jobban meg tudd védeni a sünit a hidegtől!


Sünik országos kiszállítással! >> Bővebben <<
Törpesünik panzióztatása: >> Bővebben << 

 

Kapcsolatfelvétel


Itt vagyunk:
Látogatás Hétközben: 10-18:30-ig, Szombaton: 10-15-ig
(Előre egyeztetett időpont szükséges!)