Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Telefon: +36702721818

Karácsonyi kérdések és válaszok

Kérjük olvasd el az alábbi pontokat és amennyiben nem kaptál a kérdésedre választ vedd fel velünk a kapcsolatot.

December 24-26 között zárva tartunk!

1. Lesznek elvihető sünik karácsonyra?

Természetesen a karácsonyra is nagyon sok 6-8 hetes sünink lesz elvihető.
Karácsony előtti héten valószínű, hogy lesz miből választani, de próbáljuk meg nem az utolsó pillanatra hagyni a süni kiválasztását.

2. Mikor foglaljak időpontot?

Erre azt tudjuk mondani, hogy minél előbb. Ha arra az elhatározásra jutottatok, hogy sünit szeretnétek, akkor érdemes minél előbb időpontot egyeztetni velünk. Kérünk titeket, hogy ne az utolsó pillanatra halogassátok az időpont egyeztetést, ezzel megkönnyítitek a mi dolgunkat is. :) Az emailban való időpontfoglalást jobban preferáljuk, de nem gond ha telefonon foglaltok.
Várjuk az időpontfoglalásokat. >> Időpontfoglalás <<

3. 23-án szeretnék sünit.

Csak előre egyeztetett időpontban lehet megtekinteni a süniket és foglalásra ekkor van lehetőség. 23.-án már csak a foglalt állatokat lehet átvenni.

4. Foglalni szeretnék.

Személyesen az előre egyeztetett időpontban tudtok foglalni.
Helyhiány miatt a süniket 3 napig tudjuk díjmentesen tartani, majd ezt követően panzióztatási díjat számolunk fel (1.300 Ft / éj). A karácsonyi süniket legkésőbb december 23.-án lehet elvinni (december 24-26 között zárva tartunk).
Amennyiben felszerelést is vásároltok, azt a foglalás napján el kell vinnetek. A felszerelést el tudjátok rejteni a gyerekek elől. :)

5. Karácsonyra kiszállítást szeretnék.

Jelenleg is kiszállítunk országosan. Kiszállítást csak nagyobb településekre vállalunk!
Kiszállításra az utolsó héten már valószínű nem lesz kapacitásunk, így érdemes már december elején felvenni velünk a kapcsolatot, hogy a sünik még karácsony előtt megérkezzenek. Kiszállítás esetén videóból tudtok választani és foglalás esetén szintén 3 napig tudjuk díjmentesen tartani az állatkát, majd ezt követően panzióztatási díjat számolunk fel (1.300 Ft / éj)
Mielőtt kiszállítást kérsz, kérlek olvasd el az alábbi aloldalunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot: >> Kiszállítás menete <<

Mennyi idő a szállítás?
Kiszállításnál csak előre utalást követően vesszük fel a kapcsolaot a futárrak. Ez pár munkanapot igénybe vesz, majd ezt követi a kiszállítás.
Nincs rá garancia, hogy december utolsó hetében az egyeztetett településre megy futár. (Településtől is függ, nyilván élő állatot nehezebb szállítani.)

6. Karácsony után is lesznek sünik?

99%, hogy lesznek a két ünnep között is.

 

Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket!

Varjúvölgyi törpesüntenyészet csapata


Sünik országos kiszállítással! >> Bővebben <<
Törpesünik panzióztatása: >> Bővebben << 

 

Kapcsolatfelvétel


Itt vagyunk:
Látogatás Hétközben: 10-18:30-ig, Szombaton: 10-15-ig
(Előre egyeztetett időpont szükséges!)