Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Országos házhozszállítás
(sünit és felszerelést is)
Bármikor hívhatsz! +36706008668

>> Karácsonyi tájékoztató ITT! <<


Bemutatkozásunk a Duna TV-ben!Termékek
  TÖRPESÜN
BÚTOROK
ITT
!

 
 
;

Karácsonyi kérdések és válaszok

Kérjük olvasd el az alábbi pontokat és amennyiben nem kaptál a kérdésedre választ vedd fel velünk a kapcsolatot.

1. Lesznek elvihető sünik karácsonyra?

Természetesen a karácsonyra is nagyon sok 6-8 hetes sünink lesz elvihető.
Karácsony előtti héten 99%, hogy lesz miből választani, de próbáljuk meg nem az utolsó pillanatra hagyni a süni kiválasztását.

2. Mikor foglaljak időpontot?

Erre azt tudjuk mondani, hogy minél előbb. Ha arra az elhatározásra jutottatok, hogy sünit szeretnétek, akkor érdemes minél előbb időpontot egyeztetni velünk. Kérünk titeket, hogy ne az utolsó pillanatra halogassátok az időpont egyeztetést, ezzel megkönnyítitek a mi dolgunkat is. :) Az emailban való időpontfoglalást jobban preferáljuk, de nem gond ha telefonon foglaltok.
Várjuk az időpontfoglalásokat. >> Időpontfoglalás <<

3. 23-án szeretnék érte jönni.

Mivel a karácsonyi időszakban nagyon nagy forgalomra számítunk, így mindenképpen érdemes már karácsony előtt 1-2-3 héttel eljönni és kiválasztani a megfelelő felszerelést és sünit. (a foglalást lásd a következő pontban) A felszerelést el tudjátok rejteni a gyerekek elől, így legkésőbb 23-án már csak a süni átvétele van hátra. Itt 23-án már csak erre lesz lehetőség, és arra is csak néhány perc a megnövekedett forgalom miatt.
Ha lehet érdemes a sünit is már 21-22-23-a előtt elvinni, esetleg nagyszülőknél vagy ismerősnél tartani karácsonyig.

4. Foglalni szeretnék.

Karácsony előtt 1-2-3 héttel érdemes lefoglalni az állatkát. Közben át tudjuk beszélni a kérdéseket és a felszerelést is össze tudjuk válogatni.
Egy minimális 600 Ft / éj / állat díjat számolunk fel panzióztatásként a foglalt állatoknál. Ebben benne van a sünik etetése, itatása, tisztán tartása és odafigyelés.

5. Karácsonyra kiszállítást szeretnék.

Sajnos a megnövekedett forgalom miatt a karácsonyi előtti időszakban nem tudunk kiszállítást vállalni. Legkésőbb a december 16.-án tudunk még kiszállítani egy adott településre. (Településtől is függ, nyilván élő állatot nehezebb szállítani, így nem biztos, hogy 16-án megy arra futár.)

6. Karácsony után is lesznek sünik?

99%, hogy lesznek a két ünnep között is. Érdemes vásárolni ebben az esetben nálunk egy vásárlási utalványt, melyet egy adott időpontig kell beváltani. Akár ezt is lehet a gyerekeknek adni karácsonyra.

7. A vírus helyzet miatt nyitva lesztek?

Igen, szinte biztos, hogy nyitva leszünk mivel állateledel boltként is üzemelünk, de oda kell figyelnünk a szabályokra. :)
 

Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket!

Varjúvölgyi törpesüntenyészet csapata


Minden termékünkElvihető sünikSüni felszerelésekAdatvédelemÁszf
Bármikor hívhatsz +36706008668