Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Országos házhozszállítás (sünit és felszerelést is)
Bármikor hívhatsz! +36706008668Termékek
  TÖRPESÜN
BÚTOROK
ITT
!

 
 
;

[neve]

[rovid_leiras]  
[ara] Ft / ([egyseg]) [akcios_ara] Ft / ([egyseg])
[egyseg]

Tápunk 4 féle macska és kisméretű kutyatáp keverékéből áll, melyet kiegészítettünk szárított lisztkukaccal és szárított selyemhernyóbábbal. Választásnál ügyeltünk arra, hogy magas fehérjetartalommal és kevés zsírtartalma legyen.

A táp összeállításában figyelembe vettük az afrikai fehér hasúk természetbeli étrendjét. A vadonban rovarokat esznek, de sajnos fogságban ezektől csak elhíznának. Szinte lehetetlen lenne rendszeresen biztosítani számukra a rovarok változatos keverékét, amelyekre szükségük lenne minden tápanyag megszerzéséhez. Ezért a legegészségesebb, ha nagyon jó minőségű, száraz macskaeledelt fogyasztanak, magas fehérjetartalommal. Ez az étrendjük alapvető eleme, amelyet ki lehet egészíteni néhány rovarral, főtt hússal és néhány friss gyümölccsel / zöldséggel.

Etetési javaslat

Naponta 1-1,5 evőkanál száraz tápot kell biztosítanunk számukra. Ezt érdemes az esti órákba 17-18 óra környékén, így a táp csörgésére vannak sünik akik már előbújnak és nem kell felkeltenünk azért, hogy kézbe vegyük.

Összetevők: Happy Cat, Applaws Adult, Hill's Adult, Hill's Adult Perfect Weight, szárított lisztkukac, szárított selyemhernyó

Garantált beltartalom:
Fehérje: min. 30%, max. 40%
Zsír: min. 10%, max. 15%


[neve] [ara] Ft / [egyseg] [akcios_ara]Ft / [egyseg]

Hasznos videó, nézd meg!!Minden termékünkElvihető sünikSüni felszerelésekAdatvédelemÁszf
Bármikor hívhatsz +36706008668