Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Országos házhozszállítás (sünit és felszerelést is)
Bármikor hívhatsz! +36706008668Termékek
  TÖRPESÜN
BÚTOROK
ITT
!

 
 
;

Tenyészetünkről

2012 óta foglalkozunk törpesün tenyésztéssel. Fokozottan ügyelünk arra, hogy nőstény sünjeink évente maximum 2 almot szüljenek. Ennél több alom egy sünit már megviselne, és károsodást okozhatna neki. Minden süninek vezetjük a családfáját, így ügyelünk a beltenyészet elkerülésére.

Fontosnak tartjuk, hogy sünijeink a lehető legjobb minőségű tápot kapják. Sok-sok utánajárás és a tápok tanulmányozása után a Hill's táp mellett döntöttünk. Mindemellett a sünik rendszeresen kapnak nálunk élő eleséget (lisztkukac, gyászbogár lárva) és sok más egyéb, megfelelő kiegészítő táplálékot is (tojás, hús, zöldség, gyümölcs).

A süniknek mozgásra, és elég térre van szükségük, így a felnőtt sünik nálunk minimum 100 x 50 cm-es helyen vannak. Több sünit tartunk 150 x 50-es, illetve 120 x 75-ös méretű helyen.
 
Az évek során kifejlesztettünk egy saját futókereket. Erről egy pontos leírás itt található: Futókerék Legtöbb sünink - a pároztatás alatt lévőkön és a kicsiket nevelőkön kívül - szorgalmasan futókerekezik. :)

A tisztaság fontos! Ha eljössz a tenyészetünkbe, akkor tapasztalni fogod, hogy az állatok mennyisége ellenére gyakorlatilag nem érezni semmilyen szagot. :)Sok lelkiismeretes munka áll e mögött a tenyészet mögött, amire nagyon büszkék vagyunk! Ha saját szemeddel is szeretnéd látni tenyészetünket, gyere el bátran hozzánk, szeretettel látunk! :)

Könyv:

Sok-sok energiával és nagy pontossággal, lelkiismeretes utánajárás után készült el könyvünk, a "Törpesüntartók Kézikönyve", ezzel is hozzájárulva a hazai törpesüntartáshoz.

Üdvözlettel,
Varjúvölgyi Törpesüntenyészet

Hasznos videó, nézd meg!!Minden termékünkElvihető sünikSüni felszerelésekAdatvédelemÁszf
Bármikor hívhatsz +36706008668