Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Telefon: +36702721818

Tenyészetünkről

2012 óta foglalkozunk törpesün tenyésztéssel. Fokozottan ügyelünk arra, hogy nőstény sünjeink évente maximum 2 almot szüljenek. Ennél több alom egy sünit már megviselne, és károsodást okozhatna neki. Minden süninek vezetjük a családfáját, így ügyelünk a beltenyészet elkerülésére.

Fontosnak tartjuk, hogy sünijeink a lehető legjobb minőségű tápot kapják. Sok-sok utánajárás és a tápok tanulmányozása után készítettünk egy sünik számára kiváló Prémium süntápot. Mi ezt adjuk saját sünijeinknek, és mi is ezt javasoljuk a tőlünk elvitt sünit táplálására. Mindemellett a sünik rendszeresen kapnak nálunk élő eleséget (lisztkukac, gyászbogár lárva) és több egyéb, megfelelő kiegészítő táplálékot is (tojás, hús, zöldség, gyümölcs).

A süniknek mozgásra, és elég térre van szükségük, így a felnőtt sünik nálunk minimum 100 x 50 cm-es lakhelyen vannak elszállásolva. Több sünit tartunk 150 x 50-es, illetve 120 x 75-ös méretű helyeneken.
 
Az évek során kifejlesztettünk egy saját futókereket. Úgy hívják, hogy TORNÁDÓ TÖRPESÜN TAPOSÓ.  Erről egy pontos leírás itt található: Futókerék

Legtöbb sünink - a pároztatás alatt lévőkön és a kicsiket nevelő anyukákon kön kívül - szorgalmasan futókerekezik. :)

Sok-sok energiával és nagy pontossággal, lelkiismeretes utánajárás után készült el könyvünk, a "Törpesüntartók Kézikönyve", ezzel is hozzájárulva a hazai törpesüntartás színvonalának emeléséhez.
 


Sünik országos kiszállítással! >> Bővebben <<
Törpesünik panzióztatása: >> Bővebben << 

 

Kapcsolatfelvétel


Itt vagyunk:
Látogatás Hétközben: 10-18:30-ig, Szombaton: 10-15-ig
(Előre egyeztetett időpont szükséges!)