termék a kosárban


MI NYITVA VAGYUNK!
A KIALAKULT HELYZET ELLENÉRE MI NYITVA VAGYUNK! MERT ÁLLATELEDEL BOLT IS VAGYUNK ÉS AZOK NYITVA LEHETNEK. ÉRDEKLŐDJETEK, GYERTEK! :)

 

Bemutatkozásunk a Duna TV-ben!Termékek


  TÖRPESÜN
BÚTOROK
ITT
!

 
 

 


SÜNI FOGLALÁSI FELTÉTELEKKedves Érdeklődő!A törpesünik foglalása az alábbi feltételekkel lehetséges:

  • A kép alapján vagy személyes látogatás során választott törpesünit 10.000 Ft foglaló (személyes kifizetése vagy átutalása) ellenében tudjuk félretenni. Ez egy előleg, így természetesen ez az összeg a teljes vételárból levonásra kerül majd
  • A sünit a foglalás után maximálisan 10 napig tudjuk foglalásban tartani. Kivételt képez az, amikor a kis süni foglalásakor az még nincs az anyukától leválasztva. Ebben az esetben a leválasztástól számított 10 napon belül kell őt elvinni.
  • Amennyiben lefoglalsz egy sünit, és mégis lemondasz róla vagy később másik sünit vinnél, akkor a korábbi foglaló elvész. Ennek egyik oka, hogy időközben sokan mások is érdeklődnek az adott süniért, és ha már le van foglalva egy kisállat, értelemszerűen a vele kapcsolatos jelentkezőket el kell utasítanunk. Másik oka, hogy a süni addig valamennyire megnőhet, újra be kell fotózni, és már nehezebben is viszik el, mert általában mindenki kicsi sünit szeretne.
Ha valamelyik süni tetszik, és lefoglalnád, itt tudod jelezni!keresőguruFelszerelés & rendelésOldaltérkép