Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Országos házhozszállítás
(sünit és felszerelést is)
Bármikor hívhatsz! +36706008668


Október 23-án (szombaton) zárva tartunk.Termékek
  TÖRPESÜN
BÚTOROK
ITT
!

 
 
;

Néhány visszajelzés azoktól, akik Tőlünk vittek sünit:


Pont egy hete van nálunk a sünci. Annyira aranyos és kedves, hogy nem tudok betelni vele. :D Kiveszem este a ketrecből, és 3 napja az a fő elfoglaltsága, hogy egy ideig ül a kezemben, majd mindenféle összegömbölyödés nélkül lefekszik vagy bele, vagy a mellkasomra vagy ahova épp tetszik neki és szunyál tovább, szuszog, ha mászkálok, az sem igazán zavarja őt.... <3 Szóval nagyon szépen köszönjük Lucát!
Gond nélkül megeszi amit adunk, a kukacokat - nyilván :D - de a szárított hal is bejön neki nagyon, a főtt tojás is, a bébiétel (sütőtök, alma) nem annyira, de holnap debütál a csirkenyak, kíváncsi leszek! :D
Amellett, hogy nagyon bújós, azért tud harapni is ha olyan a kedve, vagy ha valamit érez a kezünkön, de az nem baj. Felfedezni is szeret, csak nálunk túl sok a bútor ami alá be tud menni így extrán kell figyelni.
Szóval zajlik az élet:-)

Csilla

Először is, nagyon tetszett a honlapotok, illetve az, hogy amikor érdeklődő levelet írtam nektek, egyből választ kaptam, ellentétben más megkeresett tenyésztőkkel (volt aki nem is válaszolt vagy több hét után jelentkezett...)
Köszönöm, hogy minden kérdésemre teljes körű választ kaptam. Amikor ott voltunk nálatok, hogy elvigyük a sünit, meglepett milyen jó dolguk is van nekik ott. :) Szintén sok tanácsot, útmutatást kaptunk a helyszínen, illetve a felmerülő kérdésekre megkaptuk a választ és emellett leírást is kaptunk, hogy kell egy sünivel bánni, hogy igazán jól érezze magát.
A kis Lui remekül van, szereti a hasát:-)
Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk benneteket és köszönjük, hogy mindig rendelkezésünkre álltok, ha kérdések lépnek fel Lui-val kapcsolatban! :)

Zoli

Szeretném ha tudnátok, hogy nagyon boldoggá tettetek Morzsikámmal :), és szeretném megköszönni, hogy kedvesek és azóta is segítőkészek vagytok bármilyen problémával fordulok hozzátok.
Nagyon örülök, h megtaláltalak TITEKET ( őszintén szólva azért ezzel foglalkoztam ám, és milyen jól választottam)
Nagyon tetszett a tenyészet, az ahogyan bántok ott a sünimünikkel és a leendő gazdikkal. Hogy megfoghattam az én gyönyörű kis gombócomat, -aki mind közül a legtüskésebb, és persze a legszebb volt.
Hatalmas ájlávjúban vagyunk azóta is, töretlenül.
Gyerekkoromban volt egy kutyám, de az már olyan régen volt, hogy el is felejtettem mennyi szeretetet hoz egy ilyen pici kis lény. Morzsika most ismét megmutatta.

Puszil Titeket Morzsi és persze az egész családja is!
B.

Mióta megismertük a törpesüniket, sokat keresgéltünk az interneten komoly tenyésztők után, akiknél biztosak lehettünk benne, hogy a jövendőbeli családtagok jó helyről származnak. Amikor megtaláltuk a tenyészeteteket, közelebbről megnéztük az internetes oldalatokat, már az első benyomás is nagyon pozitív volt. A sok hasznos információ nagy segítséget nyújtott egy kevésbé ismert és elterjedt állatka befogadásához és gondozásához, valamint a kis állatokról készült képek nézegetésével már szinte konkrét elképzeléssel tudtuk felvenni a kapcsolatot e-mailben, majd személyesen is Veletek.
És az első személyes találkozás már eldöntötte, hogy mindenképp Tőletek fogjuk kiválasztani a kis süninket. Nagyon jó volt látni, hogy milyen odafigyeléssel nevelitek a kicsiket, milyen jó helyük van. Nagyon sok hasznos információt kaptunk Tőled és az is praktikus, hogy mindent egy helyen be lehet szerezni, ami a kis jövevény új otthonának kialakításához szükséges.
Az is megnyugtató, hogy ha a jövőben bármilyen kérdésünk van, azzal nyugodtan fordulhatunk hozzátok, a kérdéseinkre mindig kapunk választ.
Törpesünink beszerzése így nagyon pozitív élmény volt, azóta a család szeme fényévé vált.

Üdv., Szabó Kati

A süni tenyészet egy viszonylag eldugott helyen van, első ránézésre lehet, hogy úgy érezné az ember, hogy nem is jó helyen jár. Miután belépsz az üveg ajtón, onnantól viszont minden a sünikről szól. A süntartás minden terén törekszenek a legjobbat nyújtani. Évek tapasztalatát adják át minden vásárlójuknak, amivel jócskán megkönnyítik az újdonsült gazdik életét. Az első sünimet vettem erről a helyről, és egyáltalán nem bántam meg. :)

Szabolcs

Kedves Béla!
 
"Gorbika" élete beindult, megnyugodtunk, köszönöm a tegnap délutáni útbaigazítást. Kicsit úgy éreztem magam a sünit illetően, mint aki jogosítvány nélkül indul vezetni :) De ígérem, mindent megteszünk, hogy otthonosan érezze magát nálunk...beletanulunk majd :)
 
Du. 5-kor már evett a pástétomból, ivott is, éjjel megette a 20 szem macskatápot is, és a 2-3 kukacot is, éjjel pedig rengeteget futókerekezett.
 
Nem fogok minden nap helyzetjelentést írni :):) , csak akartam jelezni, hogy minden rendben :)
 
Köszönöm,
Csilla

Szerintem hasonlitanak :))))
 
Köszönjük szépen, Morzsika nagyon boldog lesz! És persze mi is!
 
Üdv: 
B.

Jelentkezünk, minden rendben van nálunk :). Marcipán nagyon ügyes volt az utazás alatt is, az új otthonát rögtön elkezdte felfedezni és hálistennek az étvágya is jó, eszi a macskatápot, a főtt tojást, csirkenyakat, és esténként, ha nem látjuk, megeszi a lisztkukacot is, de sose előttünk :). Bátor "kissrác", múlt pénteken egy kislány gyerekzsúrt is végigcsinált :).

Üdvözlettel:
Enikő

Sziasztok! Hannácska berendezkedett! A hazafele utat ugyan végigpuffogta, de szerintem már jól érzi magát! :) Mindent megszaglászik, felfedez és a főttojást csak úgy falta. Már most nagyon megszerettem, remélem hamarosan ő is a gazdájaként tekint rám. Köszönöm szépen nektek ezt a csöppséget, vigyázni fogok rá nagyon!! :)

Üdv: Luca

Ödi jól érzi nálunk magát :) Igazi kis felfedező.
 
Csipesz berendezkedett az új helyén, állandóan a rönkjében szundizik, szerintem jól érzi magát. :) Este rendre előjön hamizni, a kukacot 2 pofára falja, meg a száraztáp is ízlik neki.

Kati és Viktor

Szia! :)

Gondoltam írok, miújság Ananásszal! :)
Aznap este mikor haza hoztam, nekem már engedte hogy kézbe vegyem őt, páromnak még puffogott meg összegömbölyödött de viszonylag rövid időn belül megenyhült és tőle sem félt már! Nem tudtuk miért, de a zoknimat meg párom nadrágját elkezdte rágcsálni meg tépkedni, adtunk neki enni hátha az a baja, hogy éhes de elöttünk egy falatot sem evett viszont hajnalban felkeltünk a csámcsogásra! :D
Tegnap már egyáltalán nem puffogott, az ölemben aludt, párom kezéből ette a kukacot és még a wc papír gurigával is játszott :D
A futókereket még nem használja, sőt ha bele tettük egyből ki is mászott belőle vagy megijedt tőle és összegömbölyödött.
Próbáltunk neki adni zöldséget,gyümölcsöt de sehogy nem ette meg, lehet nem a szilva és a paradicsom a kedvence majd azért még próbálkozunk másokkal is (anyóst nagyon nem szereti, ezért ő azt mondta majd ő megkóstoltatja vele milyen jó is az a főtt csirkenyak, mondván hogy, minden férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út :DD)
Eszméletlenül édes Süni, nagyon sok köszönet érte, hogy megadtátok nekünk a lehetőséget , hogy ő a miénk legyen!
Remélem, nagyon sok hozzám hasonlóan elégedett vásárló fog tőletek Sünit elvinni, minden elismerésem a tiétek mert tényleg látszik, hogy (amint azt az elöbbiekben is leírtam) gondos kezek közül hoztam el őt :)

Ivett

Üdv! Örömmel tudatom veled hogy túl vagyunk az első napon. Nagyon türelmesek vagyunk vele ma kétszer próbálkoztunk a közelébe férkőzni sikerrel, sztem szereti az új helyét.... Ma már mindannyian kézből etettük. Nagyon aranyos és hamar beköltözött a szívünkbe:)

üdv Timi

Csak egy gyors bejelentkezés :)
Eszter, vagyis inkább Ettike jól van, köszöni szépen, immáron negyedik napja elfoglalta a nappalit, amit szigorúan az óramutató járásával megegyező irányban rendszeresen körbejár és ellenőriz.

A legjobban az irodai iratmegsemmisítőből hazahordott papírfelhőben érzi magát, a takaróira rá se bagózik (vagyis néha azért rápisil:) ). A szobában viszont - eddig, lekopogom... - 100%ig szobatiszta! A kanapé sarkával különös szerelembe esett, dörgölőzik hozzá és nyalogatja, nem tudom, mit érezhet rajta :) Ha benyúlok érte a helyére, este puffog egy kicsit, összegömbölyödik a kezemben, de aztán hamar mászik is fel a karomon, szóval nem túl ijedős a kislány. Reggel viszont már csak a tenyeremet kell nyújtani neki és mászik is felfelé gondolkodás nélkül! :)

Köszönöm szépen még egyszer Nektek ezt a szépséges kis sünikét!

Éva


Hasznos videó, nézd meg!!Minden termékünkElvihető sünikSüni felszerelésekAdatvédelemÁszf
Bármikor hívhatsz +36706008668