Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Telefonszámunk bármikor: +36702721818

Visszajelzések

Sziasztok!
Ő itt Mangóca.
Július 1-től van nálunk, 7 hetes első kis sünink, aki a Varjúvölgyi törpesün tenyészetből lett elhozva!
Feleségemtől kaptam első házassági évfordulónkra (egy jó asszony<3)!
Kis puffogós még, de mikor megnyílik nagyon aranyos, rengeteg türelmet igényel a kis kakás (nem gondoltam hogy ennyit tud ) de megéri!  Már ez alatt a pár nap alatt úgy a szívünkhöz nőtt, hogy el se hiszem!
Ákos

Pont egy hete van nálunk a sünci. Annyira aranyos és kedves, hogy nem tudok betelni vele. :D Kiveszem este a ketrecből, és 3 napja az a fő elfoglaltsága, hogy egy ideig ül a kezemben, majd mindenféle összegömbölyödés nélkül lefekszik vagy bele, vagy a mellkasomra vagy ahova épp tetszik neki és szunyál tovább, szuszog, ha mászkálok, az sem igazán zavarja őt.... <3 Szóval nagyon szépen köszönjük Lucát!
Gond nélkül megeszi amit adunk, a kukacokat - nyilván :D - de a szárított hal is bejön neki nagyon, a főtt tojás is, a bébiétel (sütőtök, alma) nem annyira, de holnap debütál a csirkenyak, kíváncsi leszek! :D
Amellett, hogy nagyon bújós, azért tud harapni is ha olyan a kedve, vagy ha valamit érez a kezünkön, de az nem baj. Felfedezni is szeret, csak nálunk túl sok a bútor ami alá be tud menni így extrán kell figyelni.
Szóval zajlik az élet:-)
Csilla

Sziasztok régi gazdik! Megérkeztem Tatabányára és megkaptam az új lakhelyemet. Most ismerkedem a helyemmel és a környezetemmel. Most elköszönök mert az úton megéheztem! Ja és Málna lett a nevem. :)
Zoltán

Először is, nagyon tetszett a honlapotok, illetve az, hogy amikor érdeklődő levelet írtam nektek, egyből választ kaptam, ellentétben más megkeresett tenyésztőkkel (volt aki nem is válaszolt vagy több hét után jelentkezett...)
Köszönöm, hogy minden kérdésemre teljes körű választ kaptam. Amikor ott voltunk nálatok, hogy elvigyük a sünit, meglepett milyen jó dolguk is van nekik ott. :) Szintén sok tanácsot, útmutatást kaptunk a helyszínen, illetve a felmerülő kérdésekre megkaptuk a választ és emellett leírást is kaptunk, hogy kell egy sünivel bánni, hogy igazán jól érezze magát.
A kis Lui remekül van, szereti a hasát:-)
Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk benneteket és köszönjük, hogy mindig rendelkezésünkre álltok, ha kérdések lépnek fel Lui-val kapcsolatban! :)
Zoli

Egy hónapja, hogy eljöttem otthonról. Befogadott két szuper cuki aranyos ember. Gondoskodnak rólam, minden nap takarítják a ketrecem, kétszer cserélik a tálkámban a vizet, minden nap egyszer kapok finom falatokat. A zöldségeket és gyümölcsöket nem szeretem de sokszor kapok mellé lisztkukacot és finom cica konzervet. Minden nap kapok lábfürdőt, de fürdeni is szeretek. Ilyenkor kiterülök és süttetem a hasam. Mami utána gyorsan megtörölget, hogy ne fázzak meg. Ma is csináltunk képet. Remélem a többiek is mielőbb találnak maguknak gazdit.
Sok puszi: Panni
Jázmin

Sziasztok! Köszönjük a kis Sünikét, tegnap este rendben megérkezett hozzánk:) Tegnap még félénk volt ami érthető is, viszont ma reggel már kifejezetten barátságos kis jószág lett belőle:P Kézbe lehet venni őt nyugodtan:) Kíváncsi és már a sarok wc-re jár, szóval kifejezetten tanulékony állatka:D
Éva (Gödöllő)

Sziasztok! Végre én is boldog süngazdi lettem ma.
Ő itt az én kicsi Lattém, aki egy Varjúvölgyi kislány. Nagyon köszönöm Béla Tibor Kozma-nak, hogy külön keresett nekem egy ilyen félmaszkos szépséget - mert ez volt a nagy vágyam
Kata

Szeretném ha tudnátok, hogy nagyon boldoggá tettetek Morzsikámmal :), és szeretném megköszönni, hogy kedvesek és azóta is segítőkészek vagytok bármilyen problémával fordulok hozzátok.
Nagyon örülök, h megtaláltalak TITEKET ( őszintén szólva azért ezzel foglalkoztam ám, és milyen jól választottam)
Nagyon tetszett a tenyészet, az ahogyan bántok ott a sünimünikkel és a leendő gazdikkal. Hogy megfoghattam az én gyönyörű kis gombócomat, -aki mind közül a legtüskésebb, és persze a legszebb volt.
Hatalmas ájlávjúban vagyunk azóta is, töretlenül.
Gyerekkoromban volt egy kutyám, de az már olyan régen volt, hogy el is felejtettem mennyi szeretetet hoz egy ilyen pici kis lény. Morzsika most ismét megmutatta.

Puszil Titeket Morzsi és persze az egész családja is!
B.


Mióta megismertük a törpesüniket, sokat keresgéltünk az interneten komoly tenyésztők után, akiknél biztosak lehettünk benne, hogy a jövendőbeli családtagok jó helyről származnak. Amikor megtaláltuk a tenyészeteteket, közelebbről megnéztük az internetes oldalatokat, már az első benyomás is nagyon pozitív volt. A sok hasznos információ nagy segítséget nyújtott egy kevésbé ismert és elterjedt állatka befogadásához és gondozásához, valamint a kis állatokról készült képek nézegetésével már szinte konkrét elképzeléssel tudtuk felvenni a kapcsolatot e-mailben, majd személyesen is Veletek.
És az első személyes találkozás már eldöntötte, hogy mindenképp Tőletek fogjuk kiválasztani a kis süninket. Nagyon jó volt látni, hogy milyen odafigyeléssel nevelitek a kicsiket, milyen jó helyük van. Nagyon sok hasznos információt kaptunk Tőled és az is praktikus, hogy mindent egy helyen be lehet szerezni, ami a kis jövevény új otthonának kialakításához szükséges.
Az is megnyugtató, hogy ha a jövőben bármilyen kérdésünk van, azzal nyugodtan fordulhatunk hozzátok, a kérdéseinkre mindig kapunk választ.
Törpesünink beszerzése így nagyon pozitív élmény volt, azóta a család szeme fényévé vált.
Üdv., Szabó Kati


Sziasztok!
Szeretném megmutatni Sündörgő Sünfalvi Elza új otthonát. Szerintem jól érzi Magát nálunk. Már bealudt a hasamon... Köszönjük
Alexandra

Sziasztok! Hannácska berendezkedett! A hazafele utat ugyan végigpuffogta, de szerintem már jól érzi magát! :) Mindent megszaglászik, felfedez és a főttojást csak úgy falta. Már most nagyon megszerettem, remélem hamarosan ő is a gazdájaként tekint rám. Köszönöm szépen nektek ezt a csöppséget, vigyázni fogok rá nagyon!! :)
Üdv: Luca

Gondoltam írok, miújság Ananásszal! :)
Aznap este mikor haza hoztam, nekem már engedte hogy kézbe vegyem őt, páromnak még puffogott meg összegömbölyödött de viszonylag rövid időn belül megenyhült és tőle sem félt már! Nem tudtuk miért, de a zoknimat meg párom nadrágját elkezdte rágcsálni meg tépkedni, adtunk neki enni hátha az a baja, hogy éhes de elöttünk egy falatot sem evett viszont hajnalban felkeltünk a csámcsogásra! :D
Tegnap már egyáltalán nem puffogott, az ölemben aludt, párom kezéből ette a kukacot és még a wc papír gurigával is játszott :D
A futókereket még nem használja, sőt ha bele tettük egyből ki is mászott belőle vagy megijedt tőle és összegömbölyödött.
Próbáltunk neki adni zöldséget,gyümölcsöt de sehogy nem ette meg, lehet nem a szilva és a paradicsom a kedvence majd azért még próbálkozunk másokkal is (anyóst nagyon nem szereti, ezért ő azt mondta majd ő megkóstoltatja vele milyen jó is az a főtt csirkenyak, mondván hogy, minden férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út :DD)
Eszméletlenül édes Süni, nagyon sok köszönet érte, hogy megadtátok nekünk a lehetőséget , hogy ő a miénk legyen!
Remélem, nagyon sok hozzám hasonlóan elégedett vásárló fog tőletek Sünit elvinni, minden elismerésem a tiétek mert tényleg látszik, hogy (amint azt az elöbbiekben is leírtam) gondos kezek közül hoztam el őt :)
Ivett

Megérkezett a kis tündér
Már el is foglalta a helyét, bár a zsákból még nem bújt elő, de nem sürgetjük… biztosan megviselte az utazás. :)
Nagyon köszönöm a kedvességett és segítőkészséget.
Erika (Szeged)

Sünik országos kiszállítással! >> Bővebben <<
Törpesünik panzióztatása: >> Bővebben << 

 

Kapcsolatfelvétel


Itt vagyunk:
Látogatás Hétközben: 10-18:30-ig, Szombaton: 10-15-ig
(Előre egyeztetett időpont szükséges!)