Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Telefon: +36702721818

90 NAPOS EGÉSZSÉGÜGYI GARANCIA
MINDEN SÜNIRE

Ahogyan az 54 perces sünik leírását tartalmazó videónkban hallhatjátok, hogy egészségügyi garanciát adunk minden sünire.

MIÉRT VAN GARANCIA?

Mi tudjuk, hogy tenyészállataink kiválóak, és hogy minden kicsi süni beltenyésztésmentes és egészséges, ám ez a kijelentés önmagában nem mindenkit nyugtat meg. Ezért arra gondoltunk, hogy mostantól 90 napos egészségügyi garanciát vállalunk minden tőlünk vitt sünire. Reméljük, hogy ez teljesen megnyugtatja érdeklődőinket, többek közt téged is. :)

MIT JELENT A 90 NAPOS GARANCIA?

Az egészségügyi garancia azt jelenti, hogy a tőlünk vitt sünit egy esetleges egészségügyi probléma miatt vissza lehet hozni hozzánk és egy másik hasonló állatra lehet cserélni. (Az egészségügyi garancia nem terjed ki egy esetleges drága és sokszor szükségtelen állatorvosi vizsgálat vagy gyógykezelés finanszírozására).

Mi 2010 óta sok ezer süni tapasztalatával kiemelkedően sok ismeretet szereztünk a témában. Így azt javasoljuk, hogy ha bármi baj van a sünivel az "egészségügyi garanciás időszakban" akkor hozzánk hozd, nekünk jelezz először. Ha úgy döntesz, hogy a sünit állatorvoshoz viszed, akkor ennek költségeit nem tudjuk átvállalni.

VAN FENTÉTELE A 90 NAPOS GARANCIÁNAK?

Ha nagyon nem jó körülmények közt tartod a sünidet, akkor mi nem tudunk érte felelősséget vállani. Mindenképpen szükséges az, hogy megfelelően tartsd a kis sünidet ahhoz, hogy egészséges maradhasson. Így az alábbiakra kérünk, az alábbiakat javasojuk:

- Táp - Etesd a sünitdet a Varjúvölgyi Prémium Süntáppal, mert ez valóban kiváló eledel -> További infók ITT
- Víz - Mindig legyen a süni előtt tiszta ivóvíz.
- Hőmérséklet - A süninek minimum 23-24 fokra van szükségük, de néhány süni érzékenyebb, így melegebbre van szükségük.
- A tájékoztató betartása - Olvasd el a teljes weblapunkat, hogy képben legyél minden fontos dologgal a sünitartással kapcsolatban.

Útmutató videóink >> ITT <<

Sünik országos kiszállítással! >> Bővebben <<
Törpesünik panzióztatása: >> Bővebben << 

 

Kapcsolatfelvétel


Itt vagyunk:
Látogatás Hétközben: 10-18:30-ig, Szombaton: 10-15-ig
(Előre egyeztetett időpont szükséges!)
 Süni lelőhely: Budapest, 1147, Balázs utca 64.
Kövess a Facebookon!
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az /info" style="color: #ac8c18 !important;">adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru