Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Telefonszámunk bármikor: +36702721818

13. Milyen módszert javasolsz a kézhezszoktatásra? Eddig még ha nyúltam felé, erős puffogásba kezdett. Nagyon szeretném kivenni őt és közeledni hozzá, de azt sem szeretném, ha félelem érzet társulna benne hozzám.

Abban az esetben, ha a egy süni nagyon puffog, ha hozzányúlnak, a legrosszabb, amit tehetsz, hogy nem nyúlsz hozzá, nem foglalkozol vele. Minden nap érdemes kézbe venni, kézben, ölben tartani, hogy szokja a foglalkozást és érezze, hogy ettől nem esik bántódása.

A sünitartás egyik nagyon jelentős és fontos része a kisállattal való foglalkozás. Érdemes kialakítani egy állandó, megszokott rutint a mindennapi kézbevétellel kapcsolatban.
Ez jelentheti azt, hogy miután kivesszük a sünit a lakhelyéből késő délután, az ölünkbe vesszük és hagyjuk őt egy bújózsákban vagy egy polártakaróban tovább aludni. Ha éberebb a süni, akkor biztosíthatunk számára egy felügyelet melletti játszóteret egy sünibiztos területen – akár úgy is, hogy egy kis részt elkerítünk kutyák vagy más kisállatok számára készült kerítéssel vagy felállítunk egy felfújható gyerekmedencét.

A törpesüni magunkhoz való szoktatásának egyik legfontosabb része, hogy megszokja az illatunkat. Amikor egy idő elteltével már társítja a gazdája illatát a biztonsággal, védettséggel, azt követően nagy valószínűséggel nyíltabbá válik és nyugodtabb lesz a kézbevétel során is.

Sünik országos kiszállítással! >> Bővebben <<
Törpesünik panzióztatása: >> Bővebben << 

 

Kapcsolatfelvétel


Itt vagyunk:
Látogatás Hétközben: 10-18:30-ig, Szombaton: 10-15-ig
(Előre egyeztetett időpont szükséges!)