Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Telefon: +36702721818

TORNÁDÓ TÖRPESÜN TAPOSÓ

Előfordul néha, hogy még a sünitulajdonosok sem tudják, milyen óriási mozgásigénye van egy kis sünikének. Ezt a nagy mozgásigényt fél-egy négyzetméteres terráriumban a kis állatka biztosan nem tudja levezetni, ezért létrehoztunk egy minden szempontból kiváló, sünik méretére kialakított futókereket.

Törpesün futókerékTornádó törpesün taposóTörpesün futókerék

Előnyei:

- Teljesen zajtalan - Sok futókerék zajos, idegesítően nyekerek, zörög, kerreg. A Tornádó Törpesün Taposó mellett azonban biztosan tudsz majd pihenni, hisz a kerék semmilyen zajt nem kelt. Csak a süni puha tappancsának kerékhez ütődése hallható.

- Könnyen tisztítható - Ez nagy előny, hisz a sünik sokszor a kerékbe végzik a dolgukat, amit aztán egy fa anyagú vagy egy fémrácsból készült futókerékből eltávolítani eléggé munkás. A Tornádó Törpesün Taposó kialakítása lehetővé teszi, hogy pár másodperc alatt szétszereljük, a tányér részt pár mozdulattal meleg víz alatt kitörüljük, majd fél perc alatt újra összeszereljük.

- Masszív és strapabíró - Mivel acél csapággyal van megoldva a forgó része, ezért biztosan nem fogja elkoptatni még a legvadabbul taposó süni sem. Nem válik nyekergővé, kopottá. A váz rész szintén erős, nem kopik, nem billeg.

- A sünik imádják, imádják, imádják - Kényelmesen lehet tekerni benne, így a sünik nagy rész napi több órát használja.

- Garancia - Akkor örülünk, ha a sünigazdik is elégedettek, így ha a sünid nem használja a Tornádó Törpesün Taposót, vagy ha Te bármilyen okból nem vagy vele teljesen elégedett, akkor a rendeléstől számított két héten belül visszavesszük.

A termék méretei: a kerék belső átmérője 30 cm - magassága kb. 35 cm - a keret szélessége a talpnál (legszélesebb pont) 40 cm

>> Rendeld meg MOST! <<

Sünik országos kiszállítással! >> Bővebben <<
Törpesünik panzióztatása: >> Bővebben << 

 

Kapcsolatfelvétel


Itt vagyunk:
Látogatás Hétközben: 10-18:30-ig, Szombaton: 10-15-ig
(Előre egyeztetett időpont szükséges!)