Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Országos házhozszállítás
(sünit és felszerelést is)
Bármikor hívhatsz! +36706008668


Október 23-án (szombaton) zárva tartunk.Termékek
  TÖRPESÜN
BÚTOROK
ITT
!

 
 
;

TORNÁDÓ TÖRPESÜN TAPOSÓ

Futókerék Törpesünik Részére

Előfordul néha, hogy még a sünitulajdonosok sem tudják, milyen óriási mozgásigénye van egy kis sünikének. Ezt a nagy mozgásigényt fél-egy négyzetméteres terráriumban a kis állatka biztosan nem tudja levezetni, ezért létrehoztunk egy minden szempontból kiváló, sünik méretére kialakított futókereket.
Előnyei:

- Teljesen zajtalan - Sok futókerék zajos, idegesítően nyekerek, zörög, kerreg. A Tornádó Törpesün Taposó mellett azonban biztosan tudsz majd pihenni, hisz a kerék semmilyen zajt nem kelt. Csak a süni puha tappancsának kerékhez ütődése hallható:

- Könnyen tisztítható - Ez nagy előny, hisz a sünik sokszor a kerékbe végzik a dolgukat, amit aztán egy fa anyagú vagy egy fémrácsból készült futókerékből eltávolítani eléggé munkás. A Tornádó Törpesün Taposó kialakítása lehetővé teszi, hogy pár másodperc alatt szétszereljük, a tányér részt pár mozdulattal meleg víz alatt kitörüljük, majd fél perc alatt újra összeszereljük.

- Masszív és strapabíró - Mivel acél csapággyal van megoldva a forgó része, ezért biztosan nem fogja elkoptatni még a legvadabbul taposó süni sem. Nem válik nyekergővé, kopottá. A váz rész szintén erős, nem kopik, nem billeg.

- A sünik imádják, imádják, imádják - Kényelmesen lehet tekerni benne, így a sünik nagy rész napi több órát használja.

- Garancia - Akkor örülünk, ha a sünigazdik is elégedettek, így ha a sünid nem használja a Tornádó Törpesün Taposót, vagy ha Te bármilyen okból nem vagy vele teljesen elégedett, akkor a rendeléstől számított két héten belül visszavesszük.

A termék méretei: a kerék belső átmérője 30 cm - magassága kb. 35 cm - a keret szélessége a talpnál (legszélesebb pont) 40 cm

A Tornádó Törpesün Taposó ára 6.900 Ft + postaköltség (Az alábbi címen személyesen is átvehető hétköznak 10 és 19 óra közt - 1147, Balázs utca 64. nagy zöld kapu)

Rendeld meg most ITT!

Hasznos videó, nézd meg!!Minden termékünkElvihető sünikSüni felszerelésekAdatvédelemÁszf
Bármikor hívhatsz +36706008668